Copa Catalana 2016 – 1a jornada

Avui s’ha disputat la primera jornada de la copa catalana. Hem disputat 4 rondes i l’expedició que s’ha desplaçat a Bellpuig ha estat formada per l’Emili, el Dani, el Wilson, el Pep i el César.
A la primera ronda ens ha tocat jugar contra el Ponts B, equip format per gent jove que tenen un gran futur. Hem guanyat 4-0,  començant el matí intractables. El jugador que ha descansat aquesta ronda ha estat l’Emili.
 
A la següent ronda ens ha tocat un equip de categoria superior, el Torà, que ens superava en ELO en cada taulell. S’han complert els pronòstics i hem perdut per 3,5-0,5 amb unes meritòries taules del Pep. Aquesta ronda ha descansat el Dani.
 
La tercera ronda ha estat contra un rival de la mateixa categoria que nosaltres, l’Ivars, que s’ha reforçat molt bé i també ens guanyaven en ELO a cada taulell (el seu darrer taulell tenia més ELO que el nostre primer). Després de molta lluita i avançar-nos per 2-0 hem acabat empatant. Les victòries han estat del Dani i del Pep. Ha descansat el Cesar.
 
Finalment la darrera ronda ha estat contra el Ponts A, equip amb el que també compartim categoria. Hem acabat imposant-nos per 3-1 amb victòries del Dani, del Wilson i del Pep. Ha descansat l’Emili.
Per tant hem fet 9,5 punts de 16 possibles, resultat més que satisfactori vist el nivell dels jugadors contra els que hem jugat.
 
Dani-Gabarro
Aquesta posició pertany a la partida de la ronda 3 disputada entre Daniel Cosialls i Ramon Gabarró. Les negres acaben de jugar Ce3. La partida ha continuat amb f5, Cxf1, fxg6, f6, gxh7#

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *