Copa Catalana 2016 – 2a jornada

Avui s’ha disputat la segona jornada de la Copa Catalana a Bellpuig. Hem fet alguns canvis en l’alineació respecte la setmana passada: l’Emili i el César no han pogut venir, en canvi ha jugat el Jaume, per tant tots els jugadors hem jugat les 4 partides. L’alineació que ha quedat ha estat: Dani, Wilson, Jaume, Pep.

A la primera ronda (5a del torneig) ens ha tocat el Tornabous, equip amb el qual compartirem categoria a la Lliga Catalana. Les partides han estat molt disputades i han durat molt, però s’han anat decantant cap al costat de l’equip rival obtenint un resultat de 1-3. Ha guanyat el Jaume.
A la ronda següent ens hem enfrontat a un equip d’una categoria inferior, el Juneda, que malgrat això ens ha fet patir molt per aconseguir la victòria. Després de molta lluita, ens hem acabat imposant per 3-1, aconseguint la victòria el Dani, el Jaume i el Pep.

A la ronda 7 ens ha tocat jugar amb un altre equip de la nostra categoria: el Baix Segre. Tots 2 presentavem equips similars en quant a ELO però no hem pogut guanyar i hem acabat perdent per 3-1, amb victòria del Pep.

Finalment a la última ronda ens ha tocat jugar amb els nostres veïns de Pardinyes, que juguen a una categoria inferior a la nostra. Hem pogut guanyar el derbi per 3,5-0,5 guanyant el Wilson, el Jaume i el Pep, i fent taules el Dani.
Hem fet 18 punts dels 32 possibles, resultat més que satisfactori, quedant en 11a posició de 35 equips.

L’actuació dels diferents components de l’equip ha estat:
Emili: 0/2; Dani: 4,5/7; Wilson: 3/8; Jaume: 3/4; Pep:6,5/8; César: 1/3.

Aquest campionat ens ha servit per agafar el ritme de competició de cara a la Lliga Catalana que comença la setmana vinent. Ens tocarà viatjar a Mollerussa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *