Torneig Escacs Festa Major Balàfia 2024

Hola a tots,

Aquest diumenge va celebrar-se l’esperat torneig de Festa Major de Balàfia. Aquest any hem arribat als 74 inscrits!!!. Ens han visitat 16 clubs diferents (de Lleida, Tarragona i Girona!), també hi havia nombrosos No Federats.

El torneig va ser arbitrat per l’Israel Campos, tot va anar ben rodat. El guanyador va ser Francisco Javier Jimenez del C.E. Valls amb uns increïbles 9/9, Sots-Campió: Joshua Solaní del C.E, Vallfogona i Tercer Classificat: Luis Quintas del C.E Lleida. Del segon al cinqué lloc va haver un empat a 7 punts.

En el trams van haver els següents guanyadors:

Grup C: 1er Laia García Rodriguez del C. E Valls i 2on Albert Sanuy del C.E Almenar

Grup B: 1er Roger Cortiella, C.E. Vallfogona i 2on Gabriel Mares del C.E. Tàrrega

Grup D: 1er Daniel Badia del Flanc de Dama i 2on Xavier Juclà del C.E. Lleida

Millor fémina: Dafne Garcia Rodríguez també del C.E. Valls.

El millor local va ser Ricard Bringué (4art general), Jose tens raó, haurem de pensar en ficar un premi al segon local!, però recordeu (no polo no premi!).

https://chess-results.com/tnr976786.aspx?lan=9&art=4

A la entrega de premis van estar la Alcadessa accidental de Lleida (Carme Valls) i Regidor Xavi Estrada així com la AAVV de Balàfia i l’hereu i pubilla del barri. L’alcadessa i el regidor es van sorprendre per la quantitat de jugadors i les diferències d’edats en partides, així com els premis que van aconseguir les fémines.

Aprofitem per a donar les gràcies a tots els que ens heu ajudat a organitzar el torneig, es fa una feina que no es veu però que si que es valora per part de la gent que organitza.

Us esperem a tots el proper any!.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *