Diploma de la Marató de TV3 2014.

Hola a tots!, Des de l’organització de la Marató de TV3, hem rebut un diploma acreditatiu per haver col·laborat amb la Marató de TV3, activitat que vam organitzar conjuntament amb el Club Escacs Pardinyes, Adejo i Club Escacs Balàfia.

Torneig Escacs Lleida Solidaria

Podeu veure la classificació del torneig en l’enllaç següent:
Resultat del torneig

Volem fer extensiu l’agraïment a tots els col·laboradors i jugadors que hi van participar.  També ens informen de la propera Marató de TV3 2015. Aquí teniu la comunicació:

Diploma Fundacio la marato
Benvolguts amics,
Em plau dirigir-me a vosaltres per agrair la vostra implicació en La Marató de TV3 del 2014, dedicada a les malalties del cor.
La suma d’esforços de persones, col·lectius, entitats i empreses d’arreu del territori català va fer possible un nou èxit de La Marató de TV3 i va transformar el marcador final del programa en una xifra espectacular: 8.864.016 €, pendent encara del tancament definitiu dels donatius que farem el 31 de març.
Per això, vull fer-vos arribar el diploma acreditatiu de la vostra participació en l’última edició de La Marató de TV3, en format digital, per poder-lo reenviar als vostres col·laboradors.
Espero poder-vos retrobar en la pròxima edició de La Marató de TV3, que serà el 20 de desembre i es dedicarà a la diabetis i l’obesitat, les dues malalties metabòliques amb més incidència a Catalunya, donat que afecten a una de cada quatre persones.
Rebeu una salutació ben cordial,
Lluís Bernabé
Director
Esplugues de Llobregat,  27 de març del 2015
Marato 2014 malalties del cor

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *