Festa Major Sant Anastasi 11 de maig 2024, escacs al Carrer

Hola bones!!😊😊

Com és tradicional, a la festa major de Lleida surtim al carrer, i aquest any, no podia ser diferent, vam estar durant tot el matí a Rambla Ferran, els últims anys ho hem estat fent al costat de l'Institut d'Estudis Ilerdencs, però aquest any vam haver de canviar el lloc perquè per allà passava una de les activitats principals de la Festa.

Tot i aquest imprevist, ens vàrem reubicar (amb una mica de dificultats en la logística) a la Rambla Ferran, i la veritat, va ser tot un èxit!!!😊😊😊 Durant tot el matí va haver força gent, antics companys i gent del nostre club que no poden vindre, van ser presents i van gaudir d'unes partidetes, i va ser un moment bonic on ens vam retrobar.

Gent que no sabem ben bé si ens havien trobat de casualitat o perquè ho havien mirat a l'agenda d'activitats de la Festa Major, i no vàrem fer cap enquesta de satisfacció però hi va haver gent que s'hi va estar tot el matí!! I això sempre és bon símptoma😊😊

Van haver nens i nenes, pares i mares, joves, tothom va gaudir d'una estona de joc, potser alguns seguiran, uns altres s'iniciaran, altres potser sabran que allò no els hi agrada, (la qual cosa està molt bé) i tot plegat va ser bó per tothom.

La temperatura fantàstica, gràcies als arbres de Rambla Ferran, el clima inmillorable i aquest any, fins i tot teníem un equip de música!😊

Els amics de Lleida Televisió ens van fer alguna entrevista i aviat es publicarà, de moment us deixem algunes fotos del matí.
Moltes gràcies a tothom qui va confiar en nosaltres per tindre una diada de Festa Major, gaudint i a la vegada fent-nos gaudir, va ser un matí excepcionalment bó, ens veiem aviat!!😊😊

Salut i escacs!♟♟♚♛♖♗
Fins aviat!😊😊💓

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *