Crónica desde Balaguer.

Hola a tothom!!

Tornem a tenir crònica des de l’open internacional de Balaguer.
Els nostres herois ens informen que es troben bé i molt il·lusionats amb aquesta experiència.

Els resultats són el de menys però ja que hi som us expliquem.
Acabada la 4 ronda els nostres nois van així.
El Marc, el Jordi i el Javi porten 1 punt, i el Genís 1/2.
És a dir, ja ha puntuat tots. la qual cosa està molt bé.

Ahir el Marc va guanyar a son pare i això va fer que avui li toqués un rival més dur. Aviat s’ha quedat malament a la obertura, en un cop tàctic s’ha deixat un peó central i això ha fet que la seva situació fos insostenible. No passa res Marc, demà guanyes segur.

Son pare, el Jordi, avui jugava contra un jove rival amb clara projecció. No ho tenia fàcil dons el Jordi. Però avui ha jugat més obert i això afegit a que el seu rival no ha sigut prou precís en algunes jugades ha fet que el Jordi s’estrenés guanyant. Molt bé Jordi!! I recorda, intenta desarrotllar ràpid les peces i atacar el centre.

En quant el Javi ahir ja es va merèixer guanyar. Es va decidir per un fort atac on semblava que guanyava desprès de vàries jugades. La combinació obligava a moltes variants que semblava que el Javi les havia calculat totes, però malauradament se va deixar un escac que li feia caure tot el seu anàlisi. Mala sort Javi. De totes maneres avui s’ha refet amb una contundent victòria. Te lo mereces Javi. A por la pròxima.

Deixem pel final al Genís que ahir va està molt llest al forçar unes taules en posició perduda. Molt bé xaval, s’ha de lluitar fins al final. Avui però no ha pogut fer contra el seu rival. A veure a la pròxima!! I sobretot intentar concentrar-te més i pensar més estona. Guanyaràs molt tio!!

Continuarem atents a les aventures dels nostres herois.

Salut a tothom.
VISCA EL CLUB ESCACS BALÀFIA!!

2 thoughts on “Crónica desde Balaguer.

 • August 1, 2010 at 5:36 pm
  Permalink

  moltes gràcies pel vostre suport tot el campionat i per no fer la crònica diaria però aixó del ordinador no és el meu. JORDI

  Reply
 • July 25, 2010 at 10:32 am
  Permalink

  Molta sort a tots!,
  Ànims Jordi, de la partida de dissabte queda't amb la part bona.
  Marc: no guanyes partides perque no portes la samarreta del club!!!, mira el Genis, que va guanyar amb la samarreta del club!
  pd: Quan vaig arrivar el Javi ja no hi era!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *