1a Ronda Tancats Tàrrega

Hola a tots,
Ja han acabat les vacances de Setmana Santa, i la temporada encara no s’ha acabat….
De fet han començat els Tancats de Tàrrega, de fet s’estan tornant en un dels principals tornejos de la provincia, la fórmula és innovadora, no és l’habitual campionat Obert, enlloc d’això s’agrupen els jugadors pel seu nivell (grups de 10) i se’ls fa jugar tots contra tots, d’aquesta forma des de la 1a a la darrera partida són contra jugadors del mateix nivell, un torneig duríssim.
Els tancats es juguen els divendres a la nit, del 9 abril al 4 de juny. La participació enguany s’ha doblat, passant de 40 a 80 jugadors, i van haver de tancar la inscripció, tot un éxit!
Els tancats els organitza el Club Escacs Tàrrega, i cal felicitar-los, sobretot al seu motor, el Ramon Verdes, enhorabona per la tasca que esteu fent!
Del nostre club hi participen: l’Andreu, el Jordi, el Marc i el Javier Pareja, una bona representació del nostre club, al ésser tancats el nivel dels rivals és similar i tenen moltes possibilitats de quedar entre els primers.
Hi ha 8 grups, a continuació la informació del torneig
Tancats Tarrega

Els resultats de la 1a ronda van ser quasi perfectes: victòries del Jordi, el Marc (amb sacrifici inclòs) i del Javier Pareja (amb una partida d’atac i contratac), llàstima de la derrota de l’Andreu. Queden encara moltes rondes, ànims i sort!

Estigueu atents perque encara hi ha pendents novetats: Festa Major de Lleida, Dinar a la Mitjana, Ràpides per equips, Eliminatòries Campionat de Catalunya de Primera…. Pel que fa a la web, hem afegit un traductor automàtic: alemà, bulgar, anglés, romanés i castellà!!!!
Fins aviat!
Club Escacs Balàfia

One thought on “1a Ronda Tancats Tàrrega

  • April 18, 2010 at 8:46 pm
    Permalink

    Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *