Crònica de la 6a ronda. Ni fu ni fa (2.5 de 5)

Jordi Pensant
Hola a tots, ja ha acabat la 6a ronda del campionat provincial. Aquesta ronda ha tingut resultats regulars pel que fa
als nostres jugadors. Anem a veure un detall de la ronda 6.
En el grup A, el Jose no ha pogut aconseguir puntuar, en una Siciliana Tancada,ha igualat fàcil, però en un intent d’aconseguir el punt sencer, ha realitzat un sacrifici de peça una mica dubtós, i finalment ha tingut que tumbar el rei.
En el grup B, resultats diversos, el Javier ha anat millorant la seva posició quedant-se amb un peó de més, bloquejant completament la posició negra, però el rival ha pogut obrir la posició, i amb l’activació de la Torre ha fet inevitables les taules. El Marc i el Jordi (ha fet mat amb el cavall!) han aconseguit les úniques victòries del dia, els dos estan amb 3 punts, continueu així.

Finalment el Dorin, ha perdut, ha jugat massa ràpid i quan s’ha donat compte ja era massa tard per pensar. No hi ha rival fàcil.

Ànims a tots, perque ja només queden 3 partides, cal estar ben atent i no despistar-se gens, a aquestes alçades de campionat cap rival és fàcil, i a la mínima oportunitat ja et pots deixar la partida.
Emparellaments Grup A ronda 7
Emparellaments Grup B ronda 7.

Fins aviat, i recordeu a reservar el vostre número de loteria perque s’està acabant.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *