Festa major de Sant Miquel 2024, bon ambient i bon rotllo

Hola bones!!😊😊

La veritat va ser un matí amb força gent i tot i que feia una mica de fresca al matí, va haver algun valent que va estar fins al migdia com nosaltres que ja ho donàvem per fet que hi seríem, i diria que li va agradar, o li havia estat agradant durant temps i feia temps que no practicava, la qüestió és que va gaudir jugant unes partidetes i això és el que importa😊

Sigui com sigui, tothom hem de trobar les coses que ens agraden, i si aquest xicot va trobar un "hobby" més i s'ho pot passar bé fent-ho doncs mira, perfecte!! Tant per a ell com per a nosaltres.

Va haver gent de totes les edats, petits, grans, pares, mares, gent que practicava potser perquè li havia ensenyat el seu avi o pare.... Casuïstiques n'hi pot haver milions la característica que ens uneix és que ens ho passem bé jugant al "rei dels jocs" (o la reina vaja😊😊) els escacs.

Aprofito per dir que aviat organitzarem unes classes magistrals amb un Gran Mestre d'Escacs, així que estigueu a l'aguait amb la web, perquè pot ser una bona oportunitat.

Com a últim comentari volia fer-vos avinent que hi ha algú que va trobar una tarja de l'ATM d'una noia, em van dir que li donarien a un conductor i potser estarà a l'oficina dels autobusos.

Us deixo amb algunes fotos de com va anar el matí😊😊
Salut i escacs!♟♟♚♛♖♗
Fins aviat!😊😊💓

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *