Copa Catalana Escacs D.T. Lleida 2024

Hola bones!!😊😊

El passat diumenge 14 de Desembre de 2024 arrencava la temporada pel que respecta a la delegació territorial de Lleida. Els equips de la província de Lleida ens reuniem per jugar la copa catalana de la província, torneig que si guanyes o quedes dels primers de la teva categoria, classifiques per a la fase final que es juga contra els equips que han classificat a les diferents províncies de Catalunya.

El ambient en aquesta competició tot i ser un munt de jugadors i pares de nens és molt agradable i de molta esportivitat. Fent un càlcul sense cap mena de precisió, més o menys  s'apleguen unes 300 persones, que no està gens malament.

L'enhorabona a tots els organitzadors del torneig, a la federació catalana d'escacs, i a tota la gent que s'ha mobilitzat per dur aquest torneig a terme. La veritat que a nivell de temperatura del pavelló s'hi estava molt bé i per estar tot el matí diria que és del tot imprescindible. Gràcies!!

En el plànol esportiu per part del nostre club van anar 6 jugadors, el Miquel, el Miquel Àngel, el Joan, el Víctor, el Jordi i el Cèsar. El resultat final no va estar pas malament, i a la 5a ronda vam jugar contra el Vallfogona a la taula nº 3!! Vam quedar en la posició 28ena de 40 equips. Us deixem l'enllaç amb la classificació aquí <----   

Altra cosa destacable a nivell esportiu, que és palesa desde fa uns anys, és que el Club Escacs Mollerussa, ha fet les coses molt bé, i fa goig veure el que per mi ja és "La marea Blava", el dia de la copa Catalana van fer ni més ni menys que 11 equips amb un munt de jovent, jo crec que una cosa mai vista a les terres de Lleida, com li vaig dir a un dels pares, feu molt de goig, i la veritat és que en fan.

Joan, moltes gràcies per venir, seràs un gran jugador, moltes gràcies a tots els demés també.

Us deixem el cartell on es publicitava la copa.
Salut i escacs!♟♟♚♛♖♗
Fins aviat!😊😊💓

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *