Lliga 2024 Escacs Preferent Lleida Ronda 1 : Balàfia – Pardinyes

Hola bones!!😊😊

Avui 21 de gener de 2024 començava el campionat, més important a nivell de club de la temporada, ens estrenàvem a casa contra el Club Escacs Pardinyes.

La nota positiva respecte a l'any passat és que hem aconseguit almenys plenar tots els taulers, a la nostra divisió (Preferent) cada ronda hem de portar 10 jugadors, i això per alguns equips és més fàcil que per a nosaltres. En realitat la pena de no poder plenar els taulers, més enllà de l'àmbit esportiu que és que es perd el punt directament, és que la persona que vingui doncs es quedarà sense poder jugar, havent guanyat el punt, això sí, però..... Si alguna vegada passa, demanem disculpes, ja ens agradaria plenar sempre tots els taulers. Relatiu a això també, segons la meva opinió haver de portar 10 jugadors a la delegació de Lleida a preferent, veient el nombre de federats que hi ha als clubs, és completament absurd, però això és un altre tema.

La nota negativa ha estat que al matí quan hem entrat al centre cívic feia molt i molt de fred, però a la sala on hem estat, la veritat que hem estat força bé, i no, no hi ha hagut cap cas d'hipotèrmia. D'altra banda, la nota negativa ha estat que hem perdut el matx que els nostres veïns de Pardinyes han guanyat merescudament. L'enhorabona!!

Gràcies especialment a tots els membres del nostre club que han vingut a lluitar les partides fins que se'ls hi ha acabat l'alé. Gràcies Jorgina, Jordi, Tere, Víctor, Miquel, Joan... Sou la nostra ànima.

Us deixem unes fotos per a recordar el matx. Gràcies a tots per venir!!
La setmana vinent ens toca jugar a casa dels nostres amics d'Almenar, a fer força!!😊😊

Salut i escacs!♟♟♚♛♖♗
Fins aviat!😊😊💓

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *