Cloenda Temporada al nostre club

Hola bones!!

Sí, ha arribat!! ha arribat l'estiu que molta gent esperava amb moltes ganes!😊😊 Són hores per a aturar-se una mica (que fa molta calor!) recarregar les piles i i agafar energia!

Per la nostra part, el club romandrà tancat fins a la primera setmana de setembre, lo qual comunicarem als nostres socis al Whatsapp, i doncs a la resta, per les xarxes.

Estigueu atents a les xarxes, perquè com ja sabeu anem publicant exercicis, i l'activitat presencial al nostre club acaba, però és probable que organitzem tornejos per a la nostra gent a travès d'internet. A finals d'agost organitzem el nostre torneig, que ja és un dels clàssics de l'estiu, on hi ha premis i la veritat que segons el meu parer és un dels tornejos on el nivell és molt bó.

Com a resum d'activitats des del Gener fins al Juny aquest 2023 voldríem remarcar:

- Les activitats que fem al carrer, com per exemple a la Festa Major, on aquest any vam estar al matí al costat de l'Institut d'Estudis Ilerdencs, on hi va haver molt bon ambient, i diria que potser en algun moment del matí fins i tot van faltar taules i cadires, amb això crec que ho diem tot.  Aquell mateix dia de Festa Major, per la tarda vam organitzar unes partides davant del Centre Cívic de Balàfia on vam signar un conveni de col.laboració amb l'AAVV de Balàfia i vam estrenar un roll-up.

- A més a més hem fet moltes altres col.laboracions, com el "Gaudim a la plaça" el qual és una joia, perquè n'hi ha tot un plec de nens i nenes passant-ho bé

- Vam fer una activitat amb el SIS Municipal Gínjol, i va ser encantador, moltes gràcies per confiar en nosaltres!!

- Així mateix a principis d'any vam organitzar una classe Magistral amb el Gran Mestre Herminio Herráiz on tothom va quedar molt satisfet i van vindre jugadors d'arreu de la província.

- Vam col.laborar també amb els amics i amigues de l'Escola Politècnica Superior de la Universitat de Lleida en l'organització d'un torneig, en que tothom va gaudir molt, i el clima va ser fantàstic.

D'altra banda també hem col.laborat intentant fer difusió per exemple a "La Setmana de la Ciència" on un company dels escacs feia una xerrada relacionada amb els escacs i la millora en el rendiment  acadèmic, la qual va ser espectacular, moltes gràcies Àngel. Així mateix a nivell de difusió hem intentat difondre els campionats més importants que s'han celebrat a la província. Com el "II Memorial Farré" que organitza el Club Escacs Vallfogona i ara recentment el III Obert Internacional "Ciutat de Mollerussa" Organitzat pel Club Escacs Mollerussa, que va ser un èxit a tots els nivells, enhorabona nois/es bona feina!!

Tot això sense deixar de banda a les competicions on hem assistit.

Us deixo un petit montatge que he elaborat. Perdoneu si la resolució no es bona.
Activitats Gener Juny 2023
Donar també les gràcies a tothom, qui fa possible que tot això rutlli.

I ara sí, és hora de parar una mica, almenys a nivell presencial al club, tot i això ja anirem dient cosetes. Estigueu atents a les xarxes!!😊😊

Salut i escacs!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *