Activitat amb el SIS Municipal 2 de juny 2023

Hola bones!!

Aquesta setmana tenim un esdeveniment especial!😊😊

Ens trobem amb els amics del SIS Municipal Gínjol on hi haurà un munt de nens i nenes amb ganes de passar-ho bé😊😊 l'activitat es durà a terme al pati del SIS Municipal Gínjol que està al Carrer de la Cerdanya nº 29 

Nens, nenes i famílies hi esteu convidats a gaudir d'una tarda on n'hi haurà un clima espectacular i on ens ho passarem d'allò més bé, sempre envoltats de joventut i per suposat amb una activitat ludico-educativa com són els escacs.

Portarem, com no pot ser d'altra manera els escacs gegants, i a més a més els amics del SIS Municipal Gínjol tindràn coca i xocolata🍩🍩🍬🍬per a la gent que s'hi apropi a participar. 17:30 - 19:00 Diversió assegurada!

Nomès un requisit, si vé algun nen o nena menor d'edat ha de vindre acompanyat d'un  adult responsable👪👪.

Esperem que vingueu i us ho passeu d'allò més bé! Aquest és l'únic objectiu.
Activitat 2 Juny 17:30 a 19 SIS Municipal Gínjol
Per qualsevol dubte sobre l'activitat trucar al 618 81 57 65. Us hi esperem!! Veniu a passar-ho bé!!

Salut i escacs!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *