II Memorial Enric Farré Vallfogona Abril – Juny 2023

Hola bones!

Els amics del Club d'Escacs Vallfogona estan organitzant un torneig el qual és el segon any que es fa, parlem del Memorial Farré un torneig que es fa on habitualment es jugava l'Open de la Delegació de Lleida.

El torneig és a ritme clàssic, i la veritat que aquest any n'hi ha boníssims jugadors, més enllà de que és un torneig que acostuma a agradar molt als escaquistes perquè sol servir per analitzar errades, degut a que hi ha prou temps per pensar i es pot analitzar, desde per exemple en quina fase de la partida ha succeït, ha estat una mala interpretació del que estava passant al tauler, potser el temps començava a presionar i s'ha comès l'errada, venint per exemple d'una administració dolenta del mateix, una errada de càlcul... Bueno, potser necessitaríem 4 posts per parlar de possibles errades, anem al gra.😄😄

Els premis són bons i hi ha alguns jugadors que tenen títol. Us deixem l'enllaç a les bases, i l'enllaç a la classificació i com està evolucionant el torneig en sí a chess results 😊😊

Anirem publicant alguna partida, seleccionada, no publicarem el nom dels jugadors que les han fet, simplement per a que les pogueu veure.

Us deixem algunes fotos
I a partir d'aquí les partides.

II Memorial Farré Partida 1
II Memorial Farré Partida 2
II Memorial Farré Partida 3
II Memorial Farré Partida 4
II Memorial Farré Partida 5
II Memorial Farré Partida 6
II Memorial Farré Partida 7
II Memorial Farré Partida 8

Us deixem un enllaç a la classificació final

Enhorabona al campió per tot l'esforç radere d'una fita així, a tota la gent participant, i a seguir lluitant per millorar!!

Ens veiem aviat!
Salut i escacs!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *