Crònica gaudim a la plaça 14 abril 2023

Hola bones!

Ahir, com alguns de vosaltres ja sabíeu celebràvem una activitat que està pràcticament al nostre ADN, el clàssic "Gaudim a la Plaça" que hem celebrat durant ja força anys!😊😊 I ben orgullosos que n'hi estem!!

La jornada es va celebrar en un ambient molt acollidor on intervenien moltes associacions del barri, i n'hi havia jocs per a infants, per a gent gran i fins i tot n'hi havia força jovent amb el voleibol que no sé si sabeu, però el barri de Balàfia és tot un referent en aquest esport!! Enhorabona per tots els èxits que esteu obtenint!😊😊

La part una mica més toca nassos, va ser el vent, crec que vam escollir el dia més ventòs del que portem d'any, però més enllà d'això la canalla s'ho va passar superbé amb nosaltres (jo crec que a ells i elles, els hi són completament igual les condicions meteorològiques, si hi ha joc és suficient). Nosaltre vam gaudir molt fent l'activitat, i aquí us deixem unes fotos.
Vam passar una tarde fantàstica envoltats de gent jugant, que és molt agradable quan veus les cares de felicitat, compartint una afició, compartint experiències, en definitiva, compartint la vida.

Moltes gràcies a tothom!!! Va ser un plaer!!

Ens veiem aviat!
Salut i escacs!😊😊

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *