Cap de setmana d’activitats: Dinar de la Mitjana i Tancats de la Seu Vella

Hola amics,
 
Ja hem acabat el cap de setmana que ha estat ben carregada d’activitats: el dinar de la Mitjana, una tradició que ja fa 8 anys que vam començar, en aquella ocasió ho vam fer coincidir amb la final de 3a de la província de Lleida entre el Balàfia A i el Balàfia B
 
I avui diumenge, hem realitzat el IV Tancat per Equips de la Seu Vella, on han participat 13 equips amb equips de 6 jugadors,  els tres primers classificats han estat: Vallfogona, Tornabous i Monzón, per la nostra part, l’equip del Balàfia ha quedat en un meritori 4art lloc.
 
També hi ha hagut nombrosos acompanyants que no s’han volgut perdre l’oportunitat de poder gaudir de la Seu Vella.
 
La classificació la podeu trobar en l’enllaç:
Us passem un petit recull de fotografies, estem treballant per afegir-ne més.
 

El proper any esperem fer-ho encara millor.
Fins aviat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *