Curs educatiu d’Escacs 2015-2016

Hola a tots!

Aquest curs 2015-2016, es realitza un curs educatiu d’escacs,  no treballant només amb escacs sinó també amb la vessant educativa.

No us el perdeu!

CURS  “D’ESCACS EDUCATIU

   
VOLS QUE EL TEU FILL /A  APRENGUI A JUGAR A ESCACS ?
VOLS QUE HO FACI D’UNA FORMA DIVERTIDA?
I VOLS QUE A LA VEGADA POTENCIÏ ELS AVANTATGES A NIVELL COGNITIU I SOCIAL QUE AQUEST JOC- ESPORT APORTA?
ANIMEU-VOS A PARTICIPAR EN AQUEST PROJECTE!

c/ Terrassa, 1 (Centre Cívic Balàfia, Vocalia d’Esports)
Telf. Contacte: 647 911 554 (Jaume)

E-mail: jprincepho@gmail.com

Web:    http://escacsbalafia.blogspot.com
Cada cop són més els estudis que demostren els avantatgesde practicar aquest joc-esport, especialment en les primeres etapes de l’educació (primària i ESO). Aquestes són algunes de les habilitats que es potencien amb els escacs:
– Seguretat en la presa de decisions
– Assumpció de responsabilitats
– Empatia
– Millorar l’atenció i la concentració
– Aplicació de la lògica i capacitat d’abstracció
– Creativitat i imaginació
– I sobretot ……Molta diversió!!!
La nostra intenció és promocionar aquest esport però no tant sols com un joc-esport, sinó també des d’un punt de vista educatiu. Per aconseguir això contem amb l’ajuda  i  col·laboració del Club d’Escacs Balafia.
Us proposem que apunteu els vostres fills i filles a aquest curs que començarà a mitjans setembre i tindrà de durada el curs lectiu. Durant les sessions combinarem el joc d’escacs en si, amb la realització d’activitats educatives relacionades amb els escacs, vídeos, pel·lícules, animacions, concursos, … que facin que els nens i nenes gaudeixin d’aquest joc.
El cost del curs serà d’una matrícula al començament de curs que inclourà dos llibres i  una quota mensual que es començarà a pagar a partir del mes de gener de 2016.
Per qualsevol aclariment o consulta que vulgueu fer no dubteu en posar-vos en contacte per telèfon o a l’email que consta a la primera columna del fullet. També podeu consultar la web del club on trobareu diversa informació que també pot ser del vostre interès.
PROVEU-HO!  US AGRADARÀ!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *