Ronda 2 — Campionat Provincial Absolut

Avui s’han disputat un total de 43 partides. La setmana passada teníem 21 jugadors amb el 100% dels punts possibles. D’aquests ara només en queden 16, dels quals 9 són entre els 10 primers del rànking inicial (el que falta s’havia desactivat per la ronda d’avui). Per tant els favorits continuen sense cedir. Entre els jugadors que presentaven 1 punt i s’enfrontaven entre ells s’han produït dos resultats que anaven en contra dels pronòstics si consultem l’ELO dels jugadors: són la victoria del jugador del Balàfia Daniel Cosialls contra el jugador d’Almenar Jordi Biosca, i la més sorprenent la victòria del jugador del Pardinyes Àlex Genghiu contra el jugador del Balàfia Federico Lara.
Jove
Foto: José M, Vila
La última partida en acabar ha estat la més interessant del dia si consultem l’ELO dels dos contrincants. Aquesta enfrontava els jugadors del Lleida Artur Farré i el jugador del Baix Segre Albert Palau. Ha acabat en taules cap als voltats de la 1 i mitja. Una altra partida molt lluitada i interessant ha estat la que enfrontava els jugadors del Lleida Ferran Solé i Lluís Quintas, amb victoria del segon.
Daniel Cosialls Baz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *