7a Ronda provincial (3.5 de 6)

Hola a tots!!
Ja ha finalitzat la 7a ronda del campionat. Ja queda poquíssim!!!. Els resultats avui millor que la setmana passada, això si, feia molt més fres!. Anem a veure el detall de la jornada.
Grup-II
El Javi jugava amb blanques contra l’Arnau d’Almenar, després d’una bona posició s’ha apurat i al final ha perdut per temps i per posició, llàstima perque la victòria el feia estar amb els liders, encara queden 2 rondes per remuntar, ànims!!!. El Marc tenia també una partida complicada, s’enfrontava a la defensa francesa i la veritat és que ha quedat molt pitjor, tot i això, ha trobat petroli i n’ha tret les taules, molt bé, sempre és important puntuar. El Javier Pareja avui jugava amb negres i ha jugat una defensa francesa, després d’una partida ben disputada, s’ha emportat el punt sencer, molt bé, ja tens 4!!!!. Pel que fa al Jordi, ha jugat una partida extranya, ha fet moviments arriscats i finalment ha perdut, no passa res Jordi, avui no tenies el dia, queden dos dies, abans del per equips ja farem unes classes. Finalment el Dorin, avui ha guanyat fàcil i ja porta 2 punts, això si, la setmana que vé no tindrà pas una partida tan fàcil i s’hauràs d’esforçar.
Grup-I
El Ricard jugava contra l’Albert Palau de Baix Segre (l’Albert havia escrit a la planilla que era també del Balàfia!!!, Albert ja t’ajudarem a passar el càsting del Balàfia!!!), després d’una variant agressiva de les blanques, les negres ho han refusat tot i poc a poc han anat millorant la seva posició fins emportar-se el punt sencer.
I com no, el reportatge fotogràfic.
I això és tot, recordeu que aquest divendres fem el sopar de Nadal.
Bona setmana a tothom!
Club Escacs Balàfia

2 thoughts on “7a Ronda provincial (3.5 de 6)

 • December 1, 2009 at 9:35 am
  Permalink

  Vinga nois, que queden dos diumenges!!

  Javi ánimo que aún puedes ganar.
  Ricard ya estás con los mejores como debe ser. A ver si este domingo acabas de dar el último gran salto.

  A tots els demés molta sort.

  Tere!!! Quina culpa tenim nosaltres?
  Jo vull sopar!!

  Reply
 • November 30, 2009 at 8:31 pm
  Permalink

  no hauriem de fer el sopar fins que fem un 6 de 6. Quina gana que passariemmmmmm !!!!! Au, bon profit

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *