6a Ronda Provincial (2 de 6)

Hola a tots!!!
Ja ha finalitzat la 6a ronda del campionat provincial, de forma que ja ens trobem en la recta final (queden 3 rondes). Els resultats avui no han estat massa bons. Anem a veure com ha anat:
Grup-II
El Javi tornava a jugar a la 1a taula, jugant amb negres no ha trobat cap forma d’imposar-se de forma que ha fet taules, mantenint-se en els llocs de privilegi. Per la seva banda el Marc també ha fet taules, en una posició on potser podia haver tret una mica més de petroli. El Javier avui no tenia partida fàcil, jugava amb el campió del darrer any, tot i això ha tingut nombroses oportunitats d’emportar-se tot el punt, llàstima però no passa res!!! l’important és anar millorant, els resultats vindran sols. El Jordi ha jugat una partida seriosa, ha arrivat a un final de torres guanyador, però s’ha confós i no ha trobat el camí de la victòria, conformant-se amb les taules -de fet ell no hi hestà de conforme pero bueno…- en el mig joc podia treure profit d’una clavada, però la partida ha anat per una altra variant, ànims Jordi, oblida el resultat es tracta d’anar millorant!!. Finalment el Dorin tenia també partida complicada, jugava contra el n.1, llàstima, ha de jugar més tranquil.
Grup-I
El Ricard avui ha tornat a estar el darrer en acabar – kin paio!-, ha arrivat en un final amb un peó de més, però no ha jugat massa fi i l’avantatge s’ha esvaït, almenys ha puntuat.

Ei, que encara no he acabat la crònica!….. Ja feia dies que li deiem al Jordi que el camí que feiem per anar a Tornabous es feia massa pesat, així que ell amb molt bon criteri (un Gran Mestre de camins) ens ha portat a l’Estany d’Ivars, i la veritat és que tots l’hem descobert per a futures excursions, val molt la pena, les coses de casa no es valoren massa i aquesta és una d’elles. Moltes gràcies Jordi!!! A continuació el reportatge fotogràfic!!!.

Fins aviat i ànims a tots!
pd: Penseu a portar les partides-planilles divendres, perque la memòria falla i després per a reproduir la partida és un maldecap!!!

2 thoughts on “6a Ronda Provincial (2 de 6)

 • November 24, 2009 at 6:36 am
  Permalink

  si podem ser un dia mitja hora més matiners ens podem arribar a veure una torre de guaita de l´època mora on es divisa tot l´urgell. Desprès igual guanyem la partida i tot.

  Reply
 • November 24, 2009 at 6:33 am
  Permalink

  si podem ser un dia mitja hora més matiners ens podem arribar a veure una torre de guaita de l´època mora on es divisa tot l´urgell. Desprès igual guanyem la partida i tot.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *