Festa Major de Sant Miquel 2023 Escacs al Carrer!!

Hola bones!!

El passat 30 de setembre amb motiu de la Festa Major de Sant Miquel, com no podia ser d'altra manera vam estar al carrer, per fer una mica de promoció i difusió d'aquest nostre estimat esport com es els escacs!!😊😊

El matí va estar amb un molt bon ambient a totes hores, a primera hora del matí sempre és més complicat, perquè clar és festa major. Però desprès es va anar animant i la veritat vam poder gaudir molt i molt, gràcies a tothom per venir!😊😊 Us hi estem molt agraïts.

Jo crec que tenim algú que ja havia vingut altres vegades, sembla que és un "jugador habitual" i ens visita quan fem aquest tipus d'activitats. ES pot venir també cada divendres al club d'escacs, estem al centre cívic de balàfia per la tarde de 18 a 20:30, a fer unes partidetes i passar una bona estona.

Gràcies a tothom, a la gent que col.labora, montant, participant, fins i tot mirant. entre tots i totes fem que el matí sigui agradable en tots els sentits.

Us deixem algunes fotos, no sense tornar a recordar que si va agradar l'experiència de jugar cara a cara, tothom està convidat a vindre el divendres a fer unes partidetes, sobretot a gaudir😊😊

Les fotos!!
Esperem que gaudissiu molt! nosaltres també ho vam fer!!

Salut i escacs!♟♟♚♛♖♗
Fins aviat!😊😊💓

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *