Lliga Escacs 3a Ronda Preferent Balàfia – Lleida B

Hola bones nois i noies!

En aquesta ocasió ens trobàvem amb els companys del Club Escacs Lleida a casa nostra.

Ens hem trobat amb un noi molt simpàtic que havia estat aprenent un temps amb nosaltres, però que avui dia està jugant amb el Lleida, tot i aquest fet ens hem alegrat molt de veure'l tan gran i amb ganes de continuar jugant que si que fa pena que estigui en un altre club, però el més important és que juga i ho disfruta, i això és el més important de tot. 

El noi volia jugar però malauradament nosaltres no hem pogut completar l'equip i el pobre, sí que ha guanyat el punt, però no ha pogut jugar.

La pena més gran que tenim al nostre club, almenys desde el meu punt de vista és aquesta, nosaltres que gaudim dels escacs i altra gent que també ho fa, i sí que competim, però el que més volem per damunt de competir és jugar per aprendre, més enllà d'això, no ens hi juguem ni el menjar de cada dia (afortunadament) ni absolutament res, nomès poder gaudir-ho, i no completar l'equip significa que més enllà de perdre el punt algú de l'altre equip es quedarà sense jugar. Ho lamentem profundament😔😔😔

Començàvem amb un 0-2 en contra, així que tocava intentar forçar-ho tot a nivell de joc per intentar remontar aquest resultat advers.

No ha estat així i en Miquel i en Víctor han perdut les seves partides i teníem ja un 0-4 en contra, la cosa es complicava.

La resta de partides estàven totes molt igualades i molt disputades, i de fet els nostres dos primers taulers han fet taules 1-5 y la resta anaven pel mateix camí. Efectivament així ha estat, intentant forçar una mica les posicions però ha estat impossible, el Miquel, el Jaume i el Joan han fet taules, i el Cèsar ha acabat perdent.

La nostra sincera enhorabona al Club Escacs Lleida, una victòria merescuda i absolutament res a dir en el terreny esportiu, i en el tracte. De fet com les partides han anat  acabant més o menys ràpid, commentàven les partides i tot plegat ha estat agradable. Gràcies!😉😉😉

Us deixem l'acta:
Acta Club Escacs Balafia – Club Escacs Lleida Lliga Preferent 2023

Res més a dir, bueno sí, ens veiem a la propera!

Fins aviat!

Salut i escacs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *