Lliga Escacs 5a Ronda Balafia – Ivars

Hola bones!

Desprès d'una parada tècnica per motius de la competició la setmana passada, ja que som 7 equips a la categoria preferent d'escacs a la província de Lleida, tornàvem amb moltes ganes de jugar i passar una bona estona jugant i sobretot compartint moments.

És la nostra última partida que juguem a casa nostra al Centre Cívic de Balàfia i és la seu del nostre club, que està obert tots els divendres a partir de les 18 i més o menys fins a les 20:30, som un club petit, molt familiar i que últimament el tenim una mica més revolucionat degut a que venen alguns nens, com el Santi, el Joel, el Joan, el David i de tant en tant es va apropant algun o altre nen a veure que es mou per allà. Veniu! sigueu nens o no, veniu a gaudir i passar una bona estona jugant.

Anem a per la jornada!

Vam fer unes quantes fotos avui. Us deixem una de l'equip que portàvem, i del muntatge de la sala que ens deixen al Centre cívic. Moltes gràcies així mateix a tothom qui col.labora, no nomès esportivament sinò també ficant les mans quan cal.
Avui no teníem l'excusa de que no havíem completat l'equip, perquè de fet si que l'hem completat així que partíem d'un resultat de 0-0 al començar el matx i us semblarà una tonteria, però nomès començar i anar perdent 0-1 o 0-2 és bastant complicat a nivell de gestió emocional, ja que el resultat global depèn dels matxos particulars, i si comences perdent i tothom empata les seves respectives partides doncs perds l'encontre, i t'obliga a jugar arriscant, sí  o sí.

Tot i així el encontre s'anava decantant aviat cap al costat de l'Ivars d'Urgell i de seguida els nostres tres últims taulers van perdre les seves partides. El Luís Alfredo, ha jugat un parell de vegades amb nosaltres i sembla que poc a poc va agafant carrera. Poc a poc Luis Alfredo i moltes gràcies per recolzar-nos!

En Jordi per això, desde que fa classes, està guanyant moltes partides, no li he fet ben bé el recompte, però et passes i mires la seva partida i la porta bé així que Jordi, enhorabona! Continua així que aviat t'haurem de pagar la fitxa.

El marcador anava 1 a 3 per la part de l'Ivars i us deixem algunes captures de les partides que restaven.
Uns instants desprès en Marc ha perdut la seva partida en una lluita ferotge desprès d'haver quedat molt malament a l'obertura en una línia molt teòrica. Ànims Marc i moltes gràcies per recolzar-nos!!

El marcador anava 1 a 4 a favor de l'Ivars però la resta de partides estaven molt tensionades, amb posicions molt i molt igualades, hi havia una mica d'esperança! Però en una estona més al Cèsar li han oferit taules, però veient la situació de la resta de les partides, en una posició on estava inferior, no les ha acceptat i ha acabat perdent. A la següent potser sortirà bé!

Una estona desprès en Miquel ha fet taules, en una posició molt i molt equilibrada, en Joan ha guanyat, en Jaume ha perdut, i en Dani ha conseguit guanyar, en una posició que eren taules però el rival s'ha equivocat. Coses que ens passen, vés.

Us deixem una captura de imatge de l'acta final.
Acta Final Balafia – Ivars 2023
No gaires coses més, seguiu atents a la web, és un plaer passar una estona escrivint les cròniques.

Fins aviat!
Salut i escacs!

One thought on “Lliga Escacs 5a Ronda Balafia – Ivars

  • February 27, 2023 at 9:03 am
    Permalink

    Quin equip més jove!! Amunt Balàfia!🦁🦁🦁

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *