Lliga Catalana 2015 — 1a Ronda a Tornabous

Avui s’ha disputat la primera ronda de la Lliga Catalana 2015 on el nostre equip participa en la categoria Preferent de la Territorial de Lleida. L’ equip s’ha desplaçat avui al poble de Tornabous per disputar contra aquest equip aquest emocionant matx a 10 partides.

Inicialment l’equip de Tornabous, amb superioritat amb rànquing inicial, ha pres avantatja en el marcador fins a arribar a un parcial de 3-1 però en les darreries del matx hem aconseguit empatar l’encontre a 4,5 – 4,5 a falta d’una infartant partida entre el jugador Daniel Llavall i el nostre jugador Jaume Príncep.

Finalment, després d’uns quants minuts d’incertesa i nervis ha conclòs la partida amb unes taules deixant el matx en un definitiu en un 5-5.

Aquí teniu l’acta.

I unes quantes fotos del matx!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *