8a Ronda Provincial (4.5 de 6)

Hola a tots!!!
Ja ha finalitzat la 8a ronda, els resultats han millorat respecte la setmana, anem a veure els resultats:
Grup-II:
El Javier Paul s’enfrontava a un altre jugador de l’Almenar, sortint del mig joc va acabar amb 2 peons de més i millor posició, però es va complicar i va acabar perdent; ànims que no passa res, passa a les millor famílies.
El Marc jugava contra un rival complicat, van arrivar a una posició d’alfils de diferent color, que semblava tablífera, finalment el Marc no es va descuidar i es va repartir el punt.
El Javier, jugava amb un rival també complicat, però va anar consolidant la seva posició fins que trobar-se en millor posició i emportant-se el punt sencer, és una de les sorpreses del campionat, ja porta 5 punts, enhorabona!.
El Jordi jugava contra un dels seus rivals més coneguts, i ahir es va emportar tot el punt, molt bé Jordi!!, si ja ho deiem que tu jugaves bé, només et cal jugar tranquil!.
El Dorin jugava una partida, almenys ahir per la foto estava sentat!! i va guanyar, molt bé enhorabona!!

Grup-I
El Ricard jugava contra un jove jugador de Vallfogona, no va jugar massa fi, les negres no van aprofitar el joc passiu de les blanques, pero va badar i no va veure un Dh5 que feia que les negres perdéssin, de forma que el Ricard es va emportar tot el punt cap a Balàfia!

Com sempre el reportatge fotogràfic!!!

Atents els jugadors del grup-II que ja han estat publicats els emparellaments!!!
Grup-II Emparellaments de la ronda 9

Molta sort a tots!

Fins ben aviat
Club Escacs Balàfia

One thought on “8a Ronda Provincial (4.5 de 6)

  • December 8, 2009 at 9:00 am
    Permalink

    llàstima que s´acaba el campionat perquè si dura unes rondes més igual fem un 6 de 6 . La setmana que ve ja miraré de fer les fotos " no tant de lluny " per poder ajudar a fer l´última crònica. JORDI

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *