Campionat per Equips. 6ena Ronda. El Bessonazo!!!!

Xocolatada
Molt bones a tothom!!

Avui hem jugat la 6ena Ronda del Campionat per Equips.

El dia es presentava molt complicat.
El Balàfia A jugava al camp del Juneda, un bon equip però un tant imprevissible a jutjar pels últims resultats.
Han anat a jugar el Ricard, l’Andreu, el David, el Jose i la nostra flamant sots-campiona, la Jorgina. Ens ha costat una mica trobar el local de joc, però hem pogut arribar sans i estalvis.

Les partides han començat molt igualades però de repent la Jorgi s’ha deixat un cavall i tot i que tenia una posició molt igualada, la pérdua de material ha fet que la posició es tornés insostenible i ha hagut d’abandonar.
El següent en acabar ha sigut el David, però aquest cop amb victòria. El rival li ha plantejat una Escocesa molt agosarada però el David de seguida ha sapigut aturar els atacs. Totes les peces del David es movien amb armonia pel tauler. Era una delícia veure com es movíen les peces del David. El seu rival per moments se’l veia desesperat. Fes el que fes perdia material.

El següent en acabar ha sigut l’Andreu que ha guanyat. El rival li ha plantejat una Siciliana, però el nostre presi sempre ha tingut la iniciativa, amb enrocs oposats l’Andreu ha arrivat abans al rei rival i el seu atac ha sigut imparable.

Quedaven dos partides. El Ricard i el Jose. Les dos partides tenien pinta de ser molt dures i llargues i així ha estat. El Jose s’ha quedat malament amb blanques en una Siciliana. Aquesta vegada ha plantejat una Sozin però poc precissa i això li ha valgut al rival per tenir iniciativa.
De totes maneres el Jose ha pogut guanyar un peò. Encara però, el rival podia haver aconseguit taules si haguès estat més encertat ja que el Jose ha estat fluix al final. De totes maneres un puntet més.

L’últim en acabar ha sigut el Ricard. Tenia davant un rival molt dur que li ha plantejat una apertura Anglesa molt tancada. El Ricard una setmana més ha tingut molta paciència i mica en mica ha anat guanyant la posició fins que ha guanyat un peò. A partir d’aquí ha anat solidificant la posició i guanyant l’espai al rival que ha hagut de consumir molt temps fins que de fet se li ha esgotat i ha perdut. S’ha de dir però que el Ricard tenia en aquell moment la partida guanyada.

Per tant una altra victòria 4-1 davant d’un dels rivals més difícils de la categoria que ens serveix per continuar líders amb la mateixa ventatja (6 punts) que la setmana passada ja que el Vilabarca s’ha deixat un puntet davant del Vilanova. Líders amb 6 punts i només 3 rondes. La cosa pinta bé.

En quant al Balàfia B, avui rebia al coco de la categoria. L’Almenar. Que no havia cedit cap punt en tot el campionat.
Avui ens representaven els Bessons, Xavi i Sergi, més el Javi i el Jordi. Davant rivals molt superiors. Tot feia pensar que avui rebriem un rosco però ……. d’una manera excel·lent els bessons han aconseguit 1 punt i mig!!!!
El Xavi (ELO 1884) ha guanyat a Sanuy (ELO 2073) i el Sergi (1828) ha fet taules amb Torrelles (1945). Alucinant!!
I el millor de tot és que aquest punt i mig es assegura matemàticament el segon lloc del grup. Per tant lluitarem per el play-off amb el campió del Grup-I.
Estem molt orgullosos d’aquest resultat que per inesperat ha sapigut a una gran victòria.
MOLTES FELICITATS A TOTS!!!

I no podem acabar la crònica d’avui sense felicitar al MARC!!! Que està virtualment classificat per jugar el Campionat de Catalunya Sub-14 que es disputarà a Salou.
MOLTES FELICITATS MARC!!!!

Doncs això és tot per avui.
Si algú vol jugar partides recordem que els Divendres a la tarde a partir de les 6 estarem al club per jugar partides i passar-nos-ho bé.

VISCA EL BALÀFIA!!!

3 thoughts on “Campionat per Equips. 6ena Ronda. El Bessonazo!!!!

 • March 15, 2009 at 2:36 pm
  Permalink

  Jose!
  Ets unba artista a les cròniques. Ara només te falta millorar la conducció!!!!
  jeje

  Reply
 • March 9, 2009 at 5:53 pm
  Permalink

  Felicitats als segon equip pel vol resultat aconseguit. Ara a quedar sots-campions provincials de tercera.

  Reply
 • March 8, 2009 at 10:14 pm
  Permalink

  Felicitats a tots els jugadors , sou un crac!!
  Petonets!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *