Festa Major de Balàfia 2024 i per suposat el nostre torneig d’escacs!

Hola bones!!😊😊

Doncs sí, el tornem a tindre aquí, prepareu-vos perquè aviat tindrem un dels tornejos més importants a nivell de partides "Blitz" que es celebren a la província de Lleida, a l'estiu, i que per suposat forma part del circuit de ràpides.

Els últims anys sempre hem tingut bons jugadors i hi ha hagut molt nivell, fins i tot mestres, i és que la veritat que els premis per ser una inscripció gratuïta doncs estan molt i molt bé. L'any passat vam tenir 73 inscrits, així que ho passarem genial.

El dia 25 d'agost teniu una cita al centre cívic de Balàfia a les 9 del matí, per gaudir dels escacs, tothom serà benvingut, federats, no federats, gent que en sap molt, gent que en sabem menys, tots disposats a jugar una mica i passar-ho bé!

Tenim premis per a moltes categories, podeu mirar-ho a les bases Podeu formalitzar l'inscripció a https://forms.gle/Fp7Rfi2bfd6UFQqv8 o bé mitjançant el QR que trobareu al cartell.

Per als que en saben molt en cada "tram" de categories, hi ha premis així que molta sort a tothom, més que sort, els que juguem a escacs també sabem que la "sort" depèn gairebé exclusivament de l'entrenament i de l'esforç, molta força per l'entrenament llavors!

Tenim la llista d'inscrits fins al moment aquí.

Donar les gràcies a l'associació de veïns de Balàfia, per incloure aquest nostre torneig en el marc de la Festa Major, a Dona Balàfia, a l'ajuntament i la diputació de Lleida i per suposat a tota la gent tant jugadors que vinguin com la gent que està a "l'ombra" sense tots ells i elles res d'això seria possible. Us deixem els cartells i esperem veure-us 😊😊

Salut i escacs!♟♟♚♛♖♗
Fins aviat!😊😊💓

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *