Campionat Escacs llampec individual – Lleida 2023 en Miquel guanya el seu tram!

Hola bones!

Aquest cap de setmana s'ha celebrat el campionat d'escacs llampec individual a la delegació de Lleida😊😊

El torneig s'ha celebrat a la localitat de Súnyer al mateix Ajuntament, i la modalitat ha estat 3 minuts + 2 segons d'increment per sistema suís. Les partides eren vàlides per elo català i FIDE ràpid.

En Miquel Àngel ha començat molt i molt bé fent partides de mèrit, i al final ha aconseguit endur-se el seu tram, en Miquel Àngel fa molt temps que està entrenant i en aquests ritmes sempre s'ha trobat còmode, Miquel Àngel, enhorabona per tot l'esforç i ja es nota que les classes van donant els seus fruits.

En Miquel ha fet una actuació més discreta, però i tenim molta confiança perquè cada vegada va jugant més bé i de fet el dissabte va guanyar una medalla en un torneig escolar. Molts ànims Miquel i tot, absolutament tot arriba.

Destacar també que cada vegada més pobles i ciutats petites adopten els escacs com una forma per atreure gent i fer activitats, sota el meu punt de vista molt beneficioses per a tothom i fa molt de goig. Moltes gràcies a l'ajuntament de Súnyer per la seva implicació i mencionar també al club escacs Lleida que hi ha col.laborat.

Us deixem algunes fotos:
A més a més us deixem un enllaç a la classificació final

Quin goig que fa veure't rebent aquest premi. Enhorabona de part de tota la teva gent (per la part escaquística).

Una abraçada, enhorabona, i a veure si podem fer molts i molts posts com aquest.

Molta força i a continuar estudiant i millorant.
Salut i escacs!!😊😊

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *