Campionat escacs de nens: “Tots els nens juguem!!” Bellcaire Març 2023

Bones!

Aquest passat dissabte 25 de març de 2023 va tindre lloc a Bellcaire d'Urgell un campionat d'escacs per a nens, on el nostre club, participava amb 2 nens, (bueno, un dels dos no és tan nen, a veure si s'emprenyarà amb mi) el Miquel i el Joan.

El torneig va ser en un format de temps molt agradable per als nens, era a 7 minuts finish, no requereix la rapidesa de les partides a 3" + 2 i particularment penso que són en aquest aspecte més beneficiosos, perquè almenys tinguin algunes jugades en que puguin pensar una mica tot valorant la posició.

L'ambient va ser molt agradable, els amics de Bellcaire ja fa temps que organitzen algunes coses i s'hi deixen la pell!! Moltes gràcies de part nostra!

Respecte als resultats esportius, ambdòs integrants del nostre club van quedar molt i molt bé! De fet el Miquel va guanyar el torneig!! i en Joan va quedar segon del seu tram! Enhorabona a tots dos!!😊😊 Creiem molt en vosaltres i sobretot esperem que gaudiu i passeu bones estones, venint al club, i participant i competint a tornejos.

Us deixem la classificació final aquí

I per suposat us deixem una foto amb els campions del nostre club!!
Campions Torneig Escacs “Tots els nens juguem” Bellcaire 2023
Moltes gràcies Miquel i Joan, sou un orgull per nosaltres.

Fins aviat!😊😊
Salut i escacs!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *