Crònica torneig escacs Universitat de Lleida 2023

Hola bones!

Finalment el torneig s'ha dut a terme sense incidències, en un clima molt agradable i molt familiar!!😊😊😊😊

Ens ha sabut greu que hi haguès gent que s'hi apuntès i al final no han fet acte de presència, en teoria havien de ser 50 participants i han estat 34. Algú es pot haver ficat malalt, no tinc cap mena de dubte, però hi ha gent que s'ha apuntat i no han vingut, perquè no els hi ha sortit dels nassos. Organitzar coses d'aquestes desde el carinyo en que hi ha gent que treballa per a que les coses surtin bé i tothom estigui agust i no vindre, fa veure el valor que se li donen a les coses "gratuïtes" segurament si la inscripció haguès estat pagada, ni que fós una cosa simbòlica la gent hauria estat més "formal" es vol tot pagant, per a que tingui valor, endavant a pagar per a tot!

Més enllà d'això el clima entre els jugadors ha estat molt cordial, i molt esportiu com és molt normal en els tornejos d'escacs, us deixem unes fotos.😌😌😌
Al començament de la ronda número 6 la classificació estava molt i molt apretada, amb 4 jugadors amb els mateixos punts!!! Les petites errades en aquests moments són les decisives, i els que n'acostumen a jugar dalt ben bé saben del que els parlo. Us deixem el moment de la classificació.
Torneig Escacs Universitat de Lleida 2023
Les partides continuaven però va haver algú que es va destacar al front de la classificació i al final va ser el vencedor del torneig. Va quedar invicte tret d'unes taules. Us deixem la classificació final I la foto del campió a l'entrega de premis.
Campió torneig escacs Universitat de Lleida 2023
Agraïr molt a tots els participants, gràcies pel clima que va ser molt i molt agradable durant tot el dia. Una jornada fantàstica on els estudiants de la universitat fan una activitat per tota la comunitat universitària i en aquest cas també oberta a tota la societat. 

Va ser un plaer col.laborar amb vosaltres i aportar el nostre petit, gra de sorra. 

Moltes gràcies a tothom, Ramón, gràcies per venir, a tothom qui va col.laborar, a tots els participants i a tothom qui va treballar i va gaudir en aquest event.

Nomès em resta dir als qui vau gaudir de l'experiència, de fer partides presencials i desprès poder comentar-les amb el vostre oponent, per mi no té color enfront de jugar una partida ràpida a Internet, qui vulgui vindre al nostre club, el Club Escacs Balàfia, estem al centre cívic de Balàfia, tots els divendres de 18 a 21, i sabem que tothom té molta feina, però si voleu fer unes partidetes, doncs estem allà.😊😊

Un plaer, una abraçada i fins aviat!
Salut i escacs!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *