Les joves promeses al Ct. Catalunya per Edats 2009

Hola a tots!!!!

Ja fa unes setmanes es va celebrar el Campionat de Catalunya d’Edats. A Vila-Seca, entre el 4-8 Abril (setmana santa).
Per aquest campionat es van classificar dos jugadors del nostre club: El Marc i la Jorgina (a l’Andreu no el van deixar anar per l’edat.. jeje). La classificació d’ells dos ja va ser un éxit per al Club, esperem que el proper any tinguem algun representant més (ànims Noel!!!).

Bromes apart; la Jorgina jugava a la categoria de S-12, i el Marc a la categoria S-14
La Jorgina era la jugadora n.64 del rànquing, per tant el torneig era força dur.
Després de les 8 rondes va realitzar 2.5 punts, quedant en la posició 80.

El Marc per la seva part, sortia amb el n.24 del rànquing inicial, un torneig força dur (hi havia un Mestre Català!), finalment va fer 4 punts quedant en la posició 37.

Fora del torneig, ens han comentat que s’ho van passar d’allò més bé jugant a padel, tenis, futbol, i l’any vinent ja volen tornar a classificar-se.

Enhorabona Jorgina i Marc!
pd: Properament penjarem fotos del Campionat….

One thought on “Les joves promeses al Ct. Catalunya per Edats 2009

• May 1, 2009 at 8:09 pm
    Permalink

Tot i el mal temps que va fer ens ho vam passar molt bé , la piscna de fora estava molt freda jijiji.
    Animem als joves del club a que hi possin ganes per anar-hi una bona “pinyeta” de joves el proper torneig.Es una experiencia molt bonica.