Darrera ronda del campionat

Crónica de la 9 ronda.

Finalment ha arrivat el 6 de desembre, darrera ronda del campionat, es nota que ja la gent volia tenir festa, ha estat la ronda amb més jugadors desactivats, i major nombre de no-presentats.

En el grup A, el Jose no ha pogut jugar ja que en el sorteig li ha tocat descansar, llàstima perque s’ha quedat només a una partida de tenir ELO FIDE, haurem d’esperar.
En el Grup B, el Dorin està a Rumania de vacances, el Javi també ha volgut fer festa, la Jorgina i el Jordi disputaven el duel familiar, on ha guanyat la Jorgina, ai!!! Jorgina!! que no t’arrivaran els reis!!!!. El Marc per la seva banda, únic jugador del Club que ha matinat, s’ha quedat amb les ganes de jugar, ja que el seu rival no ha vingut, no passa res Marc, almenys recuperes ELO!!.

Del campionat del Grup A, cal destacar que el primer classificat no s’ha presentat, ara falta veure qui aprofita la seva absència.
Del campionat del Grup B, cal destacar l’enfrontament entre el Norbert Ros (80 anys) i l’Elies Martí (12 anys), lluitant pel títol de campió!! els escacs no tenen edat!!!.
Esperem que ben aviat algun jugador del club pugui disputar els primers llocs en els campionats provincials.
Aprofitem per penjar les classificacions finals de: Grup-A i Grup-B.
Fins aviat!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *